hg0088正网,hg0088备用网址,hg0088,hg0088如何开户,hg0088现金,hg0088皇冠,hg0088如何注册,hg0088注册,皇冠hg0088,hg0088开户,hg0088官网,hg0088投注,新2皇冠hg0088,hg0088体育投注,足球hg0088手机版登陆,手机版皇冠hg0088
湖北成人高考網(www.blueicefire.com):湖北成人高考報名、輔導權威網站。更懂成考更懂你! 湖北成考網微信 | 湖北成考網手機版

湖北成人高考網

2019年湖北成人高考專升本《英語》備考練習題及答案(6)

2019-09-25 整編:湖北成人高考網 閱讀:

【要學歷,上湖北成人高考網】

2019年湖北成人高考專升本《英語》備考練習題及答案(6)分割線

湖北成人高考報名

2019年湖北成人高考專升本《英語》備考練習題及答案(6)分割線
2019年湖北成人高考專升本《英語》備考練習題及答案(6)
 
【導語】成人高考考生備考的時候,復習是很重要的,復習時我們可以先結合課本的深度和難度進行有針對性的學習,之后就應馬上進行相關的練習,只有在練習中我們才能更容易地發現問題,為了幫助大家更好的復習,下面湖北成人高考網給大家整理了2019年湖北成人高考專升本《英語》備考練習題及答案,供考生參考復習。
 
一、交際英語
 
1、--What can I do for you?--_____
 
A:I want a kilo of pears. B:You can do in your own way.
 
C:Thanks. D:Excuse me. I'm busy.
 
答案: A
 
2、- _________- You too!
 
A:Merry Christmas! B:What a beautiful day!C:Help yourself! D:It's very kind of you!
 
答案: A
 
3、--Could I borrow your car for a few days?--_____
 
A:Yes, you may borrow. B:Yes, go on.
 
C:Sure, here your are. Enjoy your journey. D:It doesn't matter.
 
答案: C
 
4、- How about going to dinner at the Mexican restaurant tonight?-
 
A:Forget it. B:Sorry, I like Mexican food. C:That's great! D:Glad you like it.
 
答案: C
 
5、- Haven't seen you for ages! What are you busy with now?- _____________
 
A:I hate the weather here. B:My hair is getting a bit longer.
 
C:Yeah, thanks for coming. D:I am working part time in a bookshop, you know.
 
答案: D
 
二、閱讀理解
 
1、 Computers can injure you. Most other injuries happen suddenly. For example,if you fall off a bike and break your arms,it happens very quickly. But computer injuries happen slowly.
 
You probably know how to ride a bike safely. Now learn to use a computer safely.
 
Your eyes
 
Too much light can injure your eyes,so never sit too close to a computer screen. Your eyes should be at least 50cm from the screen. Remember to look away from it sometimes. This gives your eyes a rest.
 
When you use a computer, the window should be on your left or your right. If it is behind you, the light will reflect on (反射) the screen. If the window is in front of you, the sun and the screen will both shine into your eyes.
 
Your hands and wrists
 
Hand and wrist injuries can happen because the hands and wrists are moved in the same way hundreds of times. If you use a keyboard for a long time,follow these three rules:1) Rest your wrists on some thing. 2) Keep your elbows (肘) at the same height as the keyboard. 3) Stop sometimes and exercise your hands,wrists and fingers in a different way.
 
Your back
 
Some people sit for many hours in front of a computer. If you sit in the wrong way,you can injure your back or your neck. So you should sit with your back straight. The top part of the screen should be in front of your eyes. Your forearms,wrists,hands and the upper part of your legs should all be parallel (平行) to the floor. If you are sitting for a long time,get up every 30 minutes and exercise your arms,legs and neck.
 
Enjoy your computer,but use it safely.
 
(1)、A computer screen may injure your eyes if your eyes are too close to it.
 
A:T B:F
 
答案: A
 
(2)、Hand and wrist injuries are caused when you get plenty of exercise.
 
A:T B:F
 
答案: B
 
(3)、Your eyes and hands will be safe if you often take rests from working.
 
A:T B:F
 
答案: A
 
(4)、It is good for your back and neck if you sit in the right way.
 
A:T B:F
 
答案: A
 
(5)、The best title for the text is "How to Protect Your Eyes."
 
A:T B:F
 
答案: B
 
2、 Shyness is the cause of much unhappiness for a great many people. Shy people are anxious and self-conscious; that is, they are excessively concerned with their own appearance and actions. Worrisome thoughts are constantly occurring in their minds: what kind of impression am I making? Do they like me? Do I sound stupid? Am I wearing unattractive clothes?
 
It is obvious that such uncomfortable feelings must negatively affect people. A person's conception of himself or herself is reflected in the way he or she behaves, and the way a person behaves affects other people's reactions. In general, the way people think about themselves has a profound effect on all areas of their lives.
 
Shy people, having low self-esteem, are likely to be passive and easily influenced by others. They need reassurance that they are doing "the right thing." Shy people are very sensitive to criticism; they feel it confirms their feelings of inferiority. They also find it difficult to be pleased by compliment with a statement like this one, "You're just saying that to make me feel good. I know it's not true." It is clear that while self-awareness is a healthy quality, overdoing it is harmful.
 
Can shyness be completely eliminated, or at least reduced? Fortunately, people can overcome shyness with determined and patient efforts in building self-confidence. Since shyness goes hand in hand with a lack of self-esteem, it is important for people to accept their weaknesses as well as their strengths.
 
Each one of us is a unique, worthwhile individual, interested in our own personal ways. The better we understand ourselves, the easier it becomes to live up to our full potential. Let's not allow shyness to block our chances for a rich and fulfilling life.
 
(1)、 What does the author try to prove by citing "what kind of impression am I making?" (Para. 1)__________
 
A:Shy people benefit from their caring about their appearance.
 
B:People's shyness made them care too much about their appearance and actions.
 
C:It's natural that shy people don't believe other's compliments.
 
D:Shy people think they are different from others.
 
答案: B
 
(2)、According to the writer, self-awareness is __________.
 
A:a good quality B:the cause of unhappiness
 
C:harmful to people D:a weak point of shy people
 
答案: A
 
(3)、That shy people react to a compliment in such a way is ___________.
 
A:good B:unreal C:very reasonable D:harmful
 
答案: B
 
(4)、Which of the following statements is true, according to the passage? _________
 
A:Shyness helps us to develop our potential
 
B:Shyness enables us to understand ourselves better
 
C:Shyness can block our chances for a rich life
 
D:Shyness has nothing to do with lack of self-esteem
 
答案: C
 
(5)、It can be inferred from the passage that shy people ________.
 
A:should find more of their weakness
 
B:should understand themselves in the right way
 
C:had better ignore their weakness
 
D:can get rid of their shyness while maintaining low self-esteem
 
答案: B
 
三、詞匯與語法
 
1、Every morning Mr. Smith takes a ______to his office.
 
A:20 minutes' walk B:20 minute's walk C:20-minutes walk D:20-minute walk
 
答案: D
 
2、This kind of plant ______ a lot of water at all times.
 
A:assumes B:limits C:produces D:requires
 
答案: D
 
3、While ________ for the bus at the bus station, I met an old friend of mine whom I haven't seen for 10 years.
 
A:being waited B:waiting C:having waited D:waited
 
答案: B
 
4、There's lots of fruit _____ the tree.Our little cat is also ______ the tree.
 
A: in;in B:on;on C:in;on D:on;in
 
答案: D
 
5、Both the kids and their parents ______ English, I think. I know it from their accent.
 
A:is B:been C:are D:was
 
答案: C
 
四、完型填空
 
A rich American went into a shop in London. He wanted very much ___1___ a nice-looking watch. He saw a watch and liked it so much that he decided to buy it. But the owner of the shop asked five hundred dollars for it.While the American was hesitating, a young man suddenly came into the shop, took the watch out of the owner's hand and ran out with it. It all happened in ___2___ seconds. When the owner ran out into the street, the young man had already ___3___ among the people. The American went on. At the next corner, he saw the young man with the stolen watch in his hand, "Do you want to buy a fine watch, sir?" he said in a low voice, "It's only a hundred dollars."
 
"The young man doesn't know I saw him ___4___ the watch just now," he thought. The American paid at once and went happily back to his room with the watch. He told his friend about the fine watch. His friend ___5___ a look at the watch and started to shout immediately. He said, "You are a fool. This watch is worth only ten dollars. I'm sure the shop owner and the young man planned all this together."
 
(1)、
 
A:a few B:disappeared C:to get D:took E:stealing
 
答案: C
 
(2)、
 
A:a few B:disappeared C:to get D:took E:stealing
 
答案: A
 
(3)、
 
A:a few B:disappeared C:to get D:took E:stealing
 
答案: B
 
(4)、
 
A:a few B:disappeared C:to get D:took E:stealing
 
答案: E
 
(5)、
 
A:a few B:disappeared C:to get D:took E:stealing
 
答案: D

點擊查看:2019年湖北成人高考專升本《英語》備考練習題及答案匯總

湖北成考網編輯推薦看100篇關于“2019年湖北成人高考專升本《英語》備考練習題及答案(6)”的文章,不如關注湖北成考網。微信添加朋友→公眾號→搜“湖北成考網”(已認證)。

湖北成考網微信
2019年湖北成人高考專升本《英語》備考練習題及答案(6)分割線

上一篇:2019年湖北成人高考專升本《英語》備考練習題及答案(5)

下一篇:2019年湖北成人高考專升本《英語》備考練習題及答案(7)

? hg0088计划