hg0088正网,hg0088备用网址,hg0088,hg0088如何开户,hg0088现金,hg0088皇冠,hg0088如何注册,hg0088注册,皇冠hg0088,hg0088开户,hg0088官网,hg0088投注,新2皇冠hg0088,hg0088体育投注,足球hg0088手机版登陆,手机版皇冠hg0088
湖北成人高考網(www.blueicefire.com):湖北成人高考報名、輔導權威網站。更懂成考更懂你! 湖北成考網微信 | 湖北成考網手機版

湖北成人高考網

2019年湖北高升專英語考試試卷及答案(2)

2019-07-11 整編:湖北成人高考網 閱讀:

【要學歷,上湖北成人高考網】

2019年湖北高升專英語考試試卷及答案(2)分割線

湖北成人高考報名

2019年湖北高升專英語考試試卷及答案(2)分割線
2019年湖北成人高考高升專英語考試試卷及答案(2)
 
【導語】成人高考考生備考的時候,復習是很重要的,復習時我們可以先結合課本的深度和難度進行有針對性的學習,之后就應馬上進行相關的練習,只有在練習中我們才能更容易地發現問題,下面湖北成人高考網給大家整理了2019年湖北成人高考高升專英語考試試卷及答案,供考生參考復習。
 
一、語音知識(共5小題;每題1.5分,共7.5分。)
 
在下列每組單詞中,有一個單詞的劃線部分與其他單詞的劃線部分的讀音不同。找出這個詞,并把它前面的大寫字母填入左邊括弧里。
 
( )1.A. across B. away C. agree D. able
 
( )2.A. training B. brain C. remain D. said
 
( )3.A. cow B. throw C. low D. own
 
( )4.A. pleasure B. sure C. Russia D. procession
 
( )5.A. till B. wide C. polite D. decide
 
二、詞匯與語法知識(共25小題;每題1.5分,共37.5分。)
 
從每小題的四個選擇項中,選出最佳的一項,并把它前面的大寫字母填入左邊的括弧里。
 
( )6. The flowers in our school _______ the beauty of our campus.
 
A. add B. add to C. add up to D. add up
 
( )7. The boy wanted to ride his bicycle in the street, but his mother told him _______.
 
A. not to B. not to do C. not do it D. do not to
 
( )8. She thought I was talking about her daughter, ______, in fact, I was talking about my daughter.
 
A. whom B. where C. which D. while
 
( )9. You don‘t need to describe her. I _______ her several times.
 
A. had met B. have met C. met D. meet
 
( )10. Can you believe that in _______ a rich country _______ there should be many poor people?
 
A. such; such B. such; so C. so; so D. so; such
 
( )11. Paul doesn‘t have to be made ________. He always works hard.
 
A. learn B. to learn C. learned D. learning
 
( )12.—There were already five people in the car but they managed to take me as well.—It _______ a comfortable journey.
 
A. can‘t be B. shouldn’t be C. mustn‘t have been D. couldn’t have been
 
( )13. If by any chance someone comes to see me, ask them to leave a _______.
 
A. message B. letter C. sentence D. notice
 
( )14. _______, Mother will wait for him to have dinner together.
 
A. However late is he B. However he is late
 
C. However is he late D. However late he is
 
( )15. Alice, why didn‘t you come yesterday?
 
I , but I had an unexpected visitor.
 
A. had B. would C. was going to D. did
 
( )16.—Who is Jerry Cooper?
 
— _______? I saw you shaking hands with him at the meeting.
 
A. Don‘t you meet him yet B. Hadn’t you met him yet
 
C. Didn‘t you meet him yet D. Haven’t you met him yet
 
( )17. We agreed ________ here but so far she hasn‘t turned up yet.
 
A. having met B. meeting C. to meet D. to have met
 
( )18. What did you think of her speech?
 
She _______for one hour but didn‘t _______ much.
 
A. spoke; speak B. spoke; say C. said; speak D. said; say
 
( )19. After living in Paris for fifty years he returned to the small town _______ he grew
 
up as a child.
 
A. which B. where C. that D. when
 
( )20. As she _______ the newspaper, Granny ________ asleep.
 
A. read; was falling B. was reading; fell
 
C. was reading; was falling D. read; fell
 
( )21. How beautifully she sings! I have never heard ________.
 
A. the better voice B. a good voice
 
C. the best voice D. a better voice
 
( )22. Wait till you are more ________. It‘s better to be sure than sorry.
 
A. inspired B. satisfied C. calm D. certain
 
( )23.—Hi, Tracy, you look tired.
 
—I am tired. I _______ the living room all day.
 
A. painted B. had painted C. have been painting D. have painted
 
( )24.—How was your recent visit to Qingdao?
 
—It was great. We visited some friends, and spent the _______ days at the seaside.
 
A. few last sunny B. last few sunny
 
C. last sunny few D. few sunny last
 
( )25. I first met Lisa three years ago. She ________ at a radio shop at the time.
 
A. has worked B. was working C. had been working D. had worked
 
( )26.—When can I come for the photos? I need them tomorrow afternoon.
 
—They _______ be ready by 12:00.
 
A. can B. should C. might D. need
 
( )27. Yesterday Alice ________ a wallet on her way to school.
 
A. picked up B. picked out C. throw away D. kick away
 
( )28. While standing there, the nice girl found the stranger‘s eyes _______ her.
 
A. fixed up B. looked at C. stared at D. glared at
 
( )29. _______ we‘ll go camping tomorrow depends on the weather.
 
A. If B. Whether C. That D. Where
 
( )30. The girl cried out: “I ________ go out today.”
 
A. had better not to B. had rather not
 
C. would rather not to D. would rather not
 
三、完形填空(共20小題;每題1.5分,共30分。)
 
通讀下面的短文,掌握其大意。從每小題的四個選項中選出可填入相應空白處的最佳選擇,并把它前面的大寫字母填入左邊括號里。
 
If we were asked exactly what we were doing a year ago, we should probably have to say that we could not remember. But if we had kept a book and written in it an account of _31_ each day, we should be able to give an answer _32_ the question.
 
It is the same in the history. _33_ have been forgotten because we do not have any written account of them. Sometimes men _34_ a record of the important happenings in _35_ country, _36_ often it was destroyed by fire or in a war. Sometimes there was never any written record at all because the people _37_ did not know how to write. For example, we know _38_ the people who lived in China 4,000 years ago, because they could write and _39_ written records for these who live _40_ them. But we know _41_ nothing about the people who lived even 200 years ago in Central Africa, because they _42_.
 
Sometimes, of course, even if the people cannot write, they may know something of the past. They have learned about it from _43_ people, and often songs and dances and stories have been made about the most important happenings, and these have been sung and acted and told _44_ many generations (後代)。 Most people are proud to tell _45_ their fathers did in the past. This we may call “remembered history”。 _46_ has now been written down. It is not so exact _47_ so valuable to us _48_ written history is, because words are much more easily _49_ when used again and again in speech than copied in writing. But _50_ no written records, such spoken stories are often very helpful.
 
( )31.A. what to do B. what we did C. how to do D. how we did
 
( )32.A. for B. in C. on D. to
 
( )33.A. all things B. Many things C. More D. Much
 
( )34.A. did keep B. should keep C. would keep D. were keeping
 
( )35.A. our B. your C. their D. his
 
( )36.A. still B. but C. even D. or
 
( )37.A. when and where B. of when and where
 
C. that time and place D. of that time and place
 
( )38.A. a good deal about B. a lot of about
 
C. many D. much
 
( )39.A. left B. gave C. leave D. send
 
( )40.A. before B. after C. later D. for
 
( )41.A. almost B. most C. at most D. mostly
 
( )42.A. have not learned to write B. have learned to write
 
C. had learned how to write D. had not learned to write
 
( )43.A. older B. the oldest C. outside D. most
 
( )44.A. by B. about C. for D. within
 
( )45.A. how B. which C. that D. what
 
( )46.A. Some of it B. Some of them C. All of it D. Many of them
 
( )47.A. and B. or C. yet D. even
 
( )48.A. as B. that C. such D. so
 
( )49.A. moved B. forgotten C. recited D. changed
 
( )50.A. where B. there
 
C. where there are D. where they are
 
四、閱讀理解(共15小題;每題2分,共30分。)
 
閱讀下列短文,然后根據短文的內容從每小題的四個選擇項中選出最佳的一項,并把它前面的大寫字母填入左邊的括弧里。
 
A
 
First there was learning. This has always been an important part of human life. By imitating their parents, children learned to hunt, to make tools, and to take care of themselves and others.
 
Next came education. This was possible only after people developed language. Then adults could explain how to do things. They could talk about traditions, beliefs, and ceremonies of the group. Still, education was oral. Children could learn only what their teachers could remember.
 
Finally, schools were created. They came into being because writing was invented. The first system for writing appeared about 3,500 B.C. in Sumeria, a land that is now Iraq. The Sumerians also invented a system for calculating with numbers. About 500 years later, the Egyptians discovered writing and calculation, too. And shortly after that, both the Sumerians and the Egyptians started schools. Being able to read and write they allowed people to learn anything that could be recorded. But the early systems were complicated. Children couldn‘t learn them just by watching. That’s why schools became a necessity.
 
Those first students learned reading, writing, and calculation. Having these skills gave people great power over those who did not have them. Some 5,000 years later, this is still true.
 
( )51. The main idea of this article is that schools ________.
 
A. had great power B. became necessary for learning
 
C. taught children to hunt D. developed language
 
( )52. You can decide from the article that schools have ________.
 
A. made education difficult B. held back learning
 
C. imitated parents D. advanced human skills
 
( )53. What happened before Egyptians discovered calculation?
 
A. Egyptians discovered writing. B. Egyptians started schools.
 
C. Sumerians invented writing. D. Sumerians started schools.
 
( )54. Education became possible only with the development of _______.
 
A. learning B. language C. calculation D. clocks
 
B
 
Once a landlord wanted to plant garlic in his fields. He found a group of boys and asked them to do the work for him. At lunch time he did not invite the boys to have lunch with his family. The boys had to sit by the door and have lunch on the ground. The landlord was afraid that other people would see the bad food for the boys. So with a smile on his face he said to them: “Boys, go and eat in the house. This is for your food. If you eat here by the door, the dogs will bite you.” The boys were surprised. But they said nothing and went to eat in the house. The landlord was quite pleased.
 
Supper time came and the boys went into the house again. When they walked past the landlord‘s room, they looked in through the window. What do you think they saw there? They saw a big table with white bread and all kinds of good food on it. The landlord and his family were sitting around the table and eating their dinner. But the food for the boys was bad. The boys were very angry. They wanted to teach the landlord a lesson. So they decided to plant his garlic upside down. And that was what they did the next day.
 
A few days later the garlic was coming out everywhere but not in the landlord‘s fields. The landlord was very surprised and asked the boys why this was so. “The garlic is afraid that the dogs will bite it,” the boys answered.
 
( )55. The landlord asked the boys to come because ________.
 
A. he wanted them to plant garlic for him
 
B. he wanted to invite them to have lunch with his family
 
C. he wanted to tell them to sit by the door
 
D. he wanted them to plant vegetables for him
 
( )56. The landlord asked the boys to eat in the house because _______.
 
A. he was afraid the dog would eat their food
 
B. he was afraid the dog would bite them
 
C. he thought other people would see the bad food for the boys
 
D. he was afraid the boys would play with the dog
 
( )57. The next day the boys planted the landlord‘s garlic upside down because _______.
 
A. they did not know how to plant it
 
B. they wanted to teach the landlord a lesson
 
C. they were afraid the dogs would bite it
 
D. they made a mistake
 
( )58. A few days later the landlord‘s garlic did not come out because ________.
 
A. the garlic was afraid the dogs would bite it
 
B. the boys had planted it upside down
 
C. the boys had not planted it at all
 
D. the boys had not watered it
 
C
 
The International Olympic Committee (IOC) said on February 9 it would award its highest honour to Arthur Ashe, the tennis star and human rights fighter who died on February 6 of AIDS. He was 49.
 
The award, called the Olympic Order, is awarded to sportsmen and others for service to the Olympics and its principled.
 
Ashe never participated in the Olympics, but IOC president Juan Antonio Samaranch said: “I think he was really a thorough Olympian.”
 
Ashe is the first black man to win Wimbledon and the only black to win the Australian US open titles.
 
Last April 8, he announced he had AIDS, which he got from a blood transfusion during a heart operation in 1983.
 
Ashe often worked for racial equality in and out of sports. He said the happiest moment of his life was not winning Wimbledon, but when Nelson Mandela—South Africa‘s antiapartheid (反種族隔離的) leader—was freed from jail in 1990.
 
A quote from Ashe: “I have good days and bad days. My ratio of good days to bad days is about six to one.”
 
( )59. The underlined word “award” in the first paragraph means “________”。
 
A. send a telegraph B. give a prize
 
C. congratulate somebody D. be in memory of somebody
 
( )60. Arthur Ashe ________.
 
A. won Olympic gold medals in tennis
 
B. took part in several Olympic Games
 
C. was a famous sportsman in the Olympic Games which was held in South Africa
 
D. had not been in any Olympic games
 
( )61. ________ made Ashe happier than anything else.
 
A. Nelson Mandela‘s freedom
 
B. Winning the Australian US open titles
 
C. Juan Antonio Samaranch‘ s congratulation
 
D. His good days in his life
 
( )62. Which is correct?
 
A. There were as many good days in his life as bad days.
 
B. His good days were equal to his bad days.
 
C. He had more good days in all his life than bad days.
 
D. He had six good days in all his life.
 
D
 
For some time past, it has been widely accepted that babies—and other creatures—learn to do things because certain acts lead to “rewards”, there is no reason to doubt that this is true. But it used also to be widely believed that effective rewards, at least in the early time, had to be directly connected to such basic physiological “drives” as thirst or hunger. In other words, a baby would learn if he needed food or drink or some sort of physical comfort, not otherwise.
 
It is now clear that this is not so. Babies will learn to behave in ways that produce results in the world with no reward except success in sight.
 
Papousek began his studies by using milk in the normal way to “reward” the babies and so teach them to carry out some movements, such as turning the head to one side or the other. Then he noticed that a baby who had had enough to drink would refuse the milk but would still go on making, the learned response with clear signs of pleasure. So he began to study the children‘s responses in situations where no milk was provided. He quickly found that children as young as four months would learn to turn their heads to right or left if the movement “turned on” some lights—and indeed that they were able to learn some more turns to bring about this result, for example, two left or two right, or even to make as many as three turns to one side.
 
Papousek‘ s light experiment was placed directly in front of the babies and he made the interesting observation that sometimes they would not turn back to watch the light closely although they would “smile and speak” when the light was on. Papousek concluded that it was not the sight of the lights which pleased them. It was the success they were achieving in solving the problem, in mastering the skill, and then there is a basic human nature to make sense of the world and bring it under control.
 
( )63. According to the writer, babies learn to do things which _______.
 
A. will satisfy their surprise B. will meet their physical needs
 
C. are directly connected to pleasure D. will bring them a feeling of success
 
( )64. Papousek noticed in his studies that a baby _________.
 
A. would make learned responses when it saw the milk
 
B. would continue the simple movements without being given milk
 
C. would turn its head to right or left when it had enough to drink
 
D. would carry out learned movements when it had enough to drink
 
( )65. The babies would “smile and speak” at the lights because ________.
 
A. they succeeded in “turning on” the lights
 
B. the sight of lights was interesting
 
C. they need not turn back to watch the lights
 
D. the lights were directly connected to some basic “drives”
 
五、補全對話(共5句;每句滿分為3分,共15分。)
 
根據中文提示,將對話中缺少的內容下在線上。這些句子必須符合英語表達習慣。打句號的地方,用陳述句;打問號的地方,用疑問句。
 
提示:Joe和Henry談起報上的一篇文章,Henry問什么報,什么文章。他沒用讀完這篇文章,但標識下午要讀,然后告別。
 
Joe :Hi, have you read today‘s newspaper?
 
Henry:_________66___________?
 
Joe :The People‘s Daily.
 
Henry:________67__________. But I only looked through it while having lunch.
 
Joe :Did you notice an interesting article?
 
Henry:___________68___________?
 
Joe :About air pollution.
 
Henry:________69__________. On which page?
 
Joe :On page 5. At the bottom.
 
Henry:Good. I‘ll read it this afternoon.
 
Joe :Don‘t forget to tell me what you think after reading it.
 
Henry:Sure. __________70__________.
 
Joe :See you.
 
六、書面表達(共30分)
 
寫一篇記述在海濱度周末的日記,內容包括以下幾點:初夏,風和日麗;有很多游人和小船,我門撿貝殼(shell);日光浴(sun bathe)玩得很愉快。
 
注意:(1)行文要流暢;
 
(2)要符合日記的格式;
 
(3)詞數為100左右。

參考答案
 
一、語音知識
 
1.D 2.D 3.A 4.A 5.A
 
二、詞匯與語法知識
 
6.A 7.A 8.D 9.B 10.B 11.B 12.D
 
13.A 14.D 15.C 16.D 17.C 18.B 19.B
 
20.B 21.D 22.D 23.C 24.B 25.B 26.B
 
27.A 28.C 29.B 30.D
 
三、完形填空
 
31.B 32.D 33.B 34.A 35.C 36.B 37.D
 
38.A 39.C 40.B 41.A 42.D 43.A 44.C
 
45.D 46.A 47.B 48.A 49.D 50.C
 
四、閱讀理解
 
51.B 52.D 53.C 54.B 55.A 56.C 57.B
 
58.B 59.B 60.D 61.A 62.C 63.D 64.B
 
65.A
 
五、補全對話
 
76.Which one (do you mean)
 
77.Yes, I did
 
78.What article / What is it about
 
79.Sorry, I didn‘t
 
80.See you later
 
六、書面表達
 
June 18, 2002, Saturday Fine
 
Yesterday some of my classmates and I spent our weekend at the seaside.
 
It was sunny and a little hot, but the water was too cool to swim in. The sea was blue and calm. It shone merrily under the bright sun. There were boats floating here and there. People in them laughed and sang happily.
 
We took off our shoes and went into the cool water. We walked along the beach in the water. Some girls looked for shells on the shore. Then we lay down and bathed in the sun or played games until it was time to go home.
 
We all enjoyed a pleasant time at the seaside.

點擊進入:2018年湖北成人高考高升專英語考試試卷及答案匯總

湖北成考網編輯推薦看100篇關于“2019年湖北高升專英語考試試卷及答案(2)”的文章,不如關注湖北成考網。微信添加朋友→公眾號→搜“湖北成考網”(已認證)。

湖北成考網微信
2019年湖北高升專英語考試試卷及答案(2)分割線

上一篇:2019年湖北高升專英語考試試卷及答案(1)

下一篇:2019年湖北高升專英語考試試卷及答案(3)

? hg0088计划