hg0088正网,hg0088备用网址,hg0088,hg0088如何开户,hg0088现金,hg0088皇冠,hg0088如何注册,hg0088注册,皇冠hg0088,hg0088开户,hg0088官网,hg0088投注,新2皇冠hg0088,hg0088体育投注,足球hg0088手机版登陆,手机版皇冠hg0088
湖北成人高考網(www.blueicefire.com):湖北成人高考報名、輔導權威網站。更懂成考更懂你! 湖北成考網微信 | 湖北成考網手機版

湖北成人高考網

2019年湖北高升專英語考試試卷及答案(1)

2019-07-11 整編:湖北成人高考網 閱讀:

【要學歷,上湖北成人高考網】

2019年湖北高升專英語考試試卷及答案(1)分割線

湖北成人高考報名

2019年湖北高升專英語考試試卷及答案(1)分割線
2019年湖北成人高考高升專英語考試試卷及答案(1)
 
【導語】成人高考考生備考的時候,復習是很重要的,復習時我們可以先結合課本的深度和難度進行有針對性的學習,之后就應馬上進行相關的練習,只有在練習中我們才能更容易地發現問題,下面湖北成人高考網給大家整理了2019年湖北成人高考高升專英語考試試卷及答案,供考生參考復習。
 
一、語音知識(共5小題;每題1.5分,共7.5分。)
 
在下列每組單詞中,有一個單詞的劃線部分與其他單詞的劃線部分的讀音不同。找出這個詞,并把它前面的大寫字母填入左邊括弧里。
 
( )1.A. machine B. dictionary C. Russian D. question
 
( )2.A. popular B. large C. remarkable D. dark
 
( )3.A. church B. chalk C. character D. cheat
 
( )4.A. cheat B. weak C. increase D. area
 
( )5.A. copy B. loudly C. today D. Monday
 
二、詞匯與語法知識(共25小題;每題1.5分,共37.5分。)
 
從每小題的四個選擇項中,選出最佳的一項,并把它前面的大寫字母填入左邊的括弧里。
 
( )6.—The sea is very rough today.
 
—Yes, I‘ve never seen _______ before.
 
A. such rough sea B. such a rough sea
 
C. so rough sea D. that rough sea
 
( )7.—She‘s broken her arm again.
 
—Again? I ______ she _______ ever broken it before.
 
A. don‘t know; has B. didn’t know; had
 
C. didn‘t know; has D. hadn’t know; would
 
( )8.—Has the wallet been returned yet?
 
—No, but we expect ______ any day now.
 
A. to return it B. it to return C. it to be returned D. it returned
 
( )9.—I‘ve been told to pay the rent.
 
—But it‘s already been paid. It ______ by someone else.
 
A. must be B. may be
 
C. must be paid D. must have been paid
 
( )10. Montreal is larger than _______ in Canada.
 
A. any city B. any cities C. any other cities D. any other city
 
( )11. Human‘s brains are larger in proportion to their bodies than _______.
 
A. whales B. a whale C. that of whales D. those of whales
 
( )12. Before writing your article, ______, collect your material, and prepare an outline.
 
A. a topic should be selected B. a topic to be selected
 
C. your topic should be selected D. select a topic
 
( )13.—I usually travel by train.
 
—Why not ________ by plane for a change?
 
A. to try going B. trying to go C. to try and go D. try going
 
( )14. The boy lay in the street, his eyes _______ and his hands ______.
 
A. closing; trembling B. closed; trembled
 
C. closing; trembled D. closed; trembling
 
( )15. He _______ here for 20 years by the end of next month.
 
A. had worked B. has worked C. will have worked D. will work
 
( )16. I‘ll do _______ the doctor advised.
 
A. as B. like C. that D. all what
 
( )17.—Did we have to wait for Tom?
 
—Well, _______ very angry if we hadn‘t waited for him.
 
A. he‘d have been B. he were C. he had been D. he must be
 
( )18. Why do you insist on ________?
 
A. this to be done B. this done
 
C. this being done D. this is done
 
( )19. We looked everywhere for the ________.
 
A. missing watch B. missed watch
 
C. watch being missed D. watch that lost
 
( )20. ______, the runners crossed the finish line.
 
A. Tiring B. Tired C. To be tired D. They are tired
 
( )21. _______ by the air, the kite went up into the sky.
 
A. Pushing B. Pushed C. Having been pushed D. Having pushed
 
( )22.—The round bowl over there is a bit small, isn‘t it?
 
— _______.
 
A. So are the fish B. So the fish are
 
C. Neither the fish D. Neither are the fish
 
( )23. She couldn‘t take shorthand, _______ slowed down the work of the office.
 
A. that B. which C. it D. so
 
( )24. Was it last Friday ________ you met him?
 
A. that B. on which C. which D. when
 
( )25. _______ might fail in the exam worried him.
 
A. He B. That he C. What D. It
 
( )26.—I‘v got this really painful ear.
 
—How long _______ you?
 
A. does it bother B. was it bothering
 
C. would it bother D. has it been bothering
 
( )27.—I started to study, but then a friend called.
 
—That‘s no excuse ________.
 
A. for not studying B. not for studying C. not studying D. not to studying
 
( )28.—Why was he so hot when he got home?
 
—He ________.
 
A. was running B. is running C. has been running D. had been running
 
( )29.—There‘s been an earthquake.
 
—I know. At least a hundred people ________.
 
A. were to be killed B. are said to have been killed
 
C. said to have been killed D. are said to kill
 
( )30. You may invite _______ wants to go.
 
A. whomever B. whoever C. which one D. people
 
三、完形填空(共20小題;每題1.5分,共30分。)
 
通讀下面的短文,掌握其大意。從每小題的四個選項中選出可填入相應空白處的最佳選擇,并把它前面的大寫字母填入左邊括號里。
 
Mr. Jones woke early one morning, before the sun had risen. It was a beautiful morning, _31_ he went to the window and looked out. He was _32_ to see a neatly-dressed and mid-aged professor, who _33_ in the university just up the road from Mr. Jones‘ house, coming the direction of the town. He had grey hair thick glasses, and was _34 an umbrella, a morning newspaper and a bag. Mr. Jones thought that he must have _35_ by the night train _36_ taking a taxi.
 
Mr. Jones had a big tree in his garden, and the children had tied a long _37_ to one of the branches, so that they could swing on it.
 
Mr. Jones saw the professor _38_ when he saw the rope and looked carefully up and down the road. When he saw that there was _39_ in sight, he stepped into the garden (there was no fence), put his umbrella, newspaper, bag and hat nearly on the grass and _40_ the rope. He pulled it _41_ to see whether it was strong enough to take his weight, then ran as fast as he could and swung into the _42_ on the end of the rope, his grey hair blowing all around _43_. _44_ he swung, sometimes taking a few more _45_ steps on the grass when the rope began to swing _46_ slowly for him.
 
_47_ the professor stopped, straightened his tie, combed his hair carefully, put on his hat, _48_ his umbrella, newspaper and bag, and continued _49_ his way to the university, looking as _50_ and correct and respectable as one would expect a professor to be.
 
( )31.A. because B. as C. so D. for
 
( )32.A. surprised B. glad C. worried D. excited
 
( )33.A. studied B. worked C. stayed D. lived
 
( )34.A. passing B. doing C. carrying D. sending
 
( )35.A. left B. gone C. taken D. arrived
 
( )36.A. because of B. instead of C. by D. with
 
( )37.A. rope B. line C. stick D. ruler
 
( )38.A. run B. walk C. jump D. stop
 
( )39.A. nothing B. nobody C. no room D. no house
 
( )40.A. carried B. grasped C. took D. threw
 
( )41.A. hard B. high C. heavily D. greatly
 
( )42.A. garden B. tree C. land D. air
 
( )43.A. hands B. his shoulders C. his face D. his neck
 
( )44.A. Backwards and forwards B. Up and down
 
C. Left and right D. Around and around
 
( )45.A. running B. stopping C. rising D. falling
 
( )46.A. enough B. more C. too D. less
 
( )47.A. At first B. At last C. At once D. At least
 
( )48.A. set up B. gave up C. send up D. picked up
 
( )49.A. on B. for C. by D. with
 
( )50.A. clean B. slow C. funny D. quiet
 
四、閱讀理解(共15小題;每題2分,共30分。)
 
閱讀下列短文,然后根據短文的內容從每小題的四個選項中選出可填入相應空白處的最佳選擇,并把它前面的大寫字母填入左邊括號里。
 
A
 
Grandma Moses is among the most famous twentieth-century painters of the United States, yet she had only just begun painting in her late seventies. As she once said of herself: “I would never sit back in a rocking-chair, waiting for someone to help me.”
 
She was born on a farm in New York State. At twelve she left home and was in a service until at twenty-seven, she married Thomas Moses, the tenant of hers. They farmed most of their lives. She had ten children, of whom five survived; her husband died in 1928.
 
Grandma Moses painted a little as a child and made embroidery pictures as a hobby, but only changed to oils in old age because her hands had become too stiff to sew and she wanted to keep busy and pass the time. Her pictures were first sold at an exhibition, and were soon noticed by a businessman who bought everything she painted. Three of the pictures were shown in the Museum of Modern Art, and in 1940 she had her first exhibition in New York. Between the 1930‘s and her death she produced some 2,000 pictures: careful and lively pictures of the country life she had known, with a wonderful sense of color and form.
 
( )51. Which of the following would be the best title for the passage?
 
A. Grandma Moses
 
B. The Children of Grandma Moses
 
C. Grandma Moses: Her Best Pictures
 
D. Grandma Moses and Her First Exhibition
 
( )52. From Grandma Moses‘ s words of herself in the first paragraph, it can be inferred that she was _______.
 
A. independent B. pretty C. rich D. alone
 
( )53. Grandma Moses began to paint because she wanted to _______.
 
A. make her home beautiful B. keep active
 
C. improve her salary D. gain an international fame
 
( )54. Grandma Moses spent most of their life ________.
 
A. nursing B. painting C. farming D. embroidering
 
B
 
In the fall of 1924 Thomas Wolfe, fresh from his courses in play writing at Harvard joined the eight or ten of us who were teaching English composition in New York University. I had never before seen a man so tall as he, and so ugly. I pitied him and went out of my way to help him with his work and make him feel at home.
 
His students soon let me know that he had no need of my protectiveness. They spoke of his ability to explain a poem in such a manner as to have them shouting with laughter or struggling to keep back their tears, of his readiness to quote in detail from any poet they could name.
 
Indeed, his students made so much of his power of observation that I decided to make a little test and see for myself. My chance came one morning when the students were slowly gathering for nine o‘clock classes.
 
Upon arriving at the university that day, I found Wolfe alone in the large room which served all the English composition teachers as an office. He did not say anything when I asked him to come with me out into the hall, and he only smiled when we reached a classroom door and I told him to enter alone and look around.
 
He stepped in, remained no more than thirty seconds and then came out. “Tell me what you see.” I said as I took his place in the room, leaving him in the hall with his back to the door. Without the least hesitation and without a single error, he gave the number of seats in the room, pointed out those which were taken by boys and those occupied by girls, named the colors each student was wearing, pointed out the Latin verb written on the blackboard, spoke of the chalk marks which the cleaner had failed to wash from the floor, and pictured in detail the view of Washington Square from the window.
 
As I rejoined Wolfe, I was speechless with surprise. He, on the contrary, was wholly calm as he said, “The worst thing about it is that I‘ll remember it all.”
 
( )55. What is the passage mainly discussing?
 
A. Thomas Wolfe‘s teaching work.
 
B. Thomas Wolfe‘s course in playwriting.
 
C. Thomas Wolfe‘s ability of explaining.
 
D. Thomas Wolfe‘s genius.
 
( )56. Which of the following is NOT said in the passage?
 
A. Wolfe‘s students praised Wolfe’s power of observation.
 
B. The author made an experiment on Wolfe‘s ability.
 
C. Wolfe‘s students asked the author to have a test of their ability.
 
D. Wolfe did not feel angry when he was tested.
 
( )57. What do we learn about Wolfe from the passage?
 
A. He tried hard to remember what was in the classroom.
 
B. He stayed in the classroom for a short time.
 
C. He stayed drew a picture of Washington Square.
 
D. He followed the author into the classroom.
 
( )58. What can be inferred from the passage?
 
A. The author was happy to see the test result.
 
B. What the students said was hardly true.
 
C. Wolfe would remember forever what the author had done.
 
D. Wolfe felt joyful after he had been tested.
 
C
 
The trick in food photography is to show the food looking fresh, so many dishes have stand-ins, just as movie stars do. “When I get my lights and cameras set up, I remove the stand-in and put in the real thing,” explains Ray Webber, who photographs food for magazine advertisements. “Sometimes I have to brush the meat with its juices because it may have dried out a bit. A and when I‘m shooting (拍照) something like tomatoes, I always carry water to spray them with dew just before I shoot.”
 
Shooting food outdoors has special problems. “I‘m always worrying about flies or worms crawling up a glass,” Webber explains, “my worry is that someday a dog will come up from behind and run off with the food.” Once Webber was shooting a piece of cheese outdoors and needed something to make its color beautiful. Finally he found it: a weed with lovely blue flowers. When the shot appeared, several people were horrified-the weed was deadly nightshade!
 
( )59. Just before being photographed, some meats and vegetables are _______.
 
A. fanned B. dyed C. frozen D. made wet
 
( )60. The second paragraph deals mostly with the ________.
 
A. differences between indoor and outdoor photography
 
B. problems of outdoor food photography
 
C. ways of keeping food fresh outdoors
 
D. combinations of colors outdoors
 
( )61. Webber is afraid dogs might _______.
 
A. bark while he is shooting B. get into his picture
 
C. steal the food D. upset his camera
 
( )62. From the article we can conclude that deadly night-shade is probably a kind of plant that is _______.
 
A. colorful B. poisonous C. ugly D. Both A and B.
 
D
 
With the large number of dogs roaring through our communities, people need to know the facts about rabies (狂犬病), a fatal disease caused by animal bites. Despite vaccination (接種疫苗) programs, rabies is still very prevalent, and will continue to be a serious public health problem for many years to come.
 
Rabies strikes the central nervous system and brings on choking, convulsions (抽搐) and inability to swallow liquids. It can even cause death. If you or anyone in your family is bitten by dog, cat or other animal, you should not panic, but thoroughly wash the wound with plenty of soap and water and rush to nearby hospital for immediate treatment. If you own the animal which did the biting, you should immediately call a veterinarian for advice and make sure the public health authorities know when and where the biting took place and who was bitten.
 
( )63. Rabies is a kind of disease which ________.
 
A. causes heart attack
 
B. hurt one‘s legs
 
C. causes nerve-centre problem and breathing problem
 
D. strikes one‘s brain
 
( )64. If a person is bitten by some kind of animal, you ________.
 
A. should be panic
 
B. should take him (her) to a big hospital right away
 
C. should help to clean the wound and ask the patient to have a good rest at home
 
D. should help to clean the wound and then take him (her) to a nearby hospital quickly as possible.
 
( )65. Which is the best title of the passage?
 
A. What a Rabies? B. The Horrible Rabies
 
C. What Are Animal Bites? D. How to Control Rabies
 
五、補全對話(共5句;每句滿分為3分,共15分。)
 
根據中文提示,將對話中缺少的內容下在線上。這些句子必須符合英語表達習慣。打句號的地方,用陳述句;打問號的地方,用疑問句。
 
提示:星期五晚上有音樂會,Chris得到;兩張票,打電話給Linda,問她是否有空一同前往,并約她音樂會后一起吃飯。Linda聽了非常高興,倆人相約六點四十五分在入口處見面。
 
Linda:Hello! This is Linda speaking.
 
Chris:Hello, Linda, this is Chris. _______66________ this Friday evening?
 
Linda:Yes, why?
 
Chris:There‘s a good concert, and I’ve got two tickets. I wonder ________67_______.
 
Linda:That‘s great! _________68_________?
 
Chris:7 o‘clock. But how about _________69__________ at 6:45?
 
Linda:OK. I think I can make it.
 
Chris:After the concert, ________70_________, shall we?
 
Linda:Wonderful! Why don‘t we go to a Chinese restaurant?
 
Chris:Why not? OK, see you Friday.
 
Linda:See you then. Bye!
 
六、書面表達(共30分)
 
提示:假設你的朋友叫楊立,是優秀學生。校報請你寫一篇介紹他的短文。他的基本情況是:現在讀高二,是班長,是全班學習最好的;最喜歡學習英語和數學;愛好體育,課余常踢足球,還是學校游泳隊隊員;經常幫助別人。
 
注意:(1)基本情況不可遺漏;
 
(2)要有標題;
 
(3)詞數為100左右。

參考答案
 
一、語音知識
 
1.D 2.A 3.C 4.D 5.C
 
二、詞匯與語法知識
 
6.B 7.B 8.C 9.D 10.D 11.D 12.D 13.D 14.D 15.C 16.A 17.A 18.C 19.A 20.B 21.B 22.A 23.B 24.A 25.B 26.D 27.A 28.D 29.B 30.B
 
三、完形填空
 
31.C 32.A 33.D 34.C 35.D 36.B 37.A 38.D 39.B 40.B 41.A 42.D 43.C 44.A 45.A 46.C 47.B 48.D 49.A 50.D
 
四、閱讀理解
 
51.A 52.A 53.B 54.C 55.D 56.C 57.B 58.C 59.D 60.B 61.C 62.D 63.C 64.D 65.B
 
五、補全對話
 
66.Are you free
 
Do you have time
 
67.if you can go (to the concert) with me
 
68.What time (/When) does it start (/begin)
 
69.meeting at the entrance
 
70.we‘ll go to a restaurant for supper
 
we‘ll eat at a restaurant
 
we‘ll have supper in a restaurant
 
六、書面表達
 
Our Good Example
 
Yang Li is the monitor of Class One, Senior Two. He studies very hard and is the best student in our class. He is good at Chinese, physics and chemistry, but enjoys English and mathematics best. He can speak English fluently. After school he often helps his classmates with their lessons. Whenever someone is absent from school because of illness, he will go to his house to help him with the missed lessons.
 
He is not only a good student, but also an active sportsman. He likes several kinds of sports. He often plays football after class. He is on the school swimming team, too.

點擊進入:2018年湖北成人高考高升專英語考試試卷及答案匯總

湖北成考網編輯推薦看100篇關于“2019年湖北高升專英語考試試卷及答案(1)”的文章,不如關注湖北成考網。微信添加朋友→公眾號→搜“湖北成考網”(已認證)。

湖北成考網微信
2019年湖北高升專英語考試試卷及答案(1)分割線

上一篇:2016年湖北成人高考高起點英語練習題及答案(5)

下一篇:2019年湖北高升專英語考試試卷及答案(2)

? hg0088计划